MKSZ Budapest CAC...

 2010.05.01. 22:17

Egy újabb eseménydús, eredményes és vidám kiállítási napot töltöttünk el.
Felvezettem: Erdőskerti Zorba "Balu"-t, a golden retrievert, és hát igen Balu, az Balu. Veterán osztályban CAC címet értünk el. Balcsival dolgozni számomra még mindíg álomnak tűnik. A ringben szinte repül, mozgás közben a póráz legapróbb jelzéseire azonnal reagál. Igen, álomnak tűnik, de csak tűnik. Ugyanis az öregfickó szeret velem kibabrálni, főleg a futásból való megálláskor... és a beállításkor... Próbálkoztunk a free handlingel is, amiben Balu ugyan jobban mutat, de nekem rendszeresen leül a kajára... nem baj, majd legközelebb.
Gratulálok Kovács Ildinek, akinek mindkét kutyája CAC-ot nyert! Bodza Nyílt, Dexter Champion osztályban. A Champion Best In Show-ban én vezettem fel Dextert és 4-es szűkítésbe kerültünk! Nagyon örültem és köszönöm Ildinek a lehetőséget és a bizalmat!
Viszont Balu kicsi fia, Rabbit-Hunter Beethowen alias Rió, ma nagyot alakított. Fiatal osztályban győzött majd a nagyok között Fajtagyőztes lett! A Junior Best In Show-ban a legszebb 5 közé került, majd megnyerte a VIII. Fajtacsoportot!
Gratulálok Kriszta és Feri! Krisztám hidd el végre a tényt Te is, van egy gyönyörű és okos kutyád!!!
És a mai eredményeink felsorolásában a számomra legkedvesebbet hagyom utoljára... Baluval BEST JUNIOR HANDLER címet nyertünk azaz mi lettünk a mai nap Fiatal felvezető győztesei!!!
(Az MKSZ szabályai szerint a Junior handlerek 18 éves korig indulhatnak a kiállításaikon.)

Köszönöm ezt a csodás napot Kovács Ildinek, Megyeri Krisztának, Kovács Ferinek és Kádár Eszternek!!

Képek itt és Balu weblapján.

Végül egy kis "összegzés" a mai kiállításról... hmm... azon felül, hogy a BIS program kb 2 órát késett, jó volt.
Nincs több energiám az íráshoz... Képek hamarosan a galériámban...

Folyt.köv. jövőhétvégén Salgótarjánban... Reinával...


 

A bejegyzés trackback címe:

https://ancsaida.blog.hu/api/trackback/id/tr551967470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása