Komárom Tripla Show

 2010.05.26. 22:59

Hát Komárom... Nemzetközi... kaptuk megint hideget, meleget... sok nevetés, sok könny, sok öröm és nagy balhék... egy "barátság", ami talán nem is volt az, lezárult... lehetőségek vesztek el, nem könnyű, de nincs idegzetem felesleges dolgokon vitakozni senkivel sem. Mert ez a vita felesleges, nincs értelme. Helyette majd jön más ami jó, talán még jobb. Tehát, akkor részletesen az egész hétvégéről.

SZOMBAT
Reggel viszonylag korán indultunk, még megálltunk a Tesconál ugyanis reggel kiderült, hogy nincs egy ép harisnyám. Harisnya pipa, indulhatunk. Kocsiban gyors smink... szuper, nincs nálam szemceruza... na mindegy megoldottam.
Ismét lehetőségem nyílt felvezetni összevetésen Mód Évi egyik angol szetterét, ezúttal Smiley-t. A Fajtagyőztesek nem mi lettünk, de ettől függetlenül a kis mosolygós szetter fiú nagyon ügyi volt.
Majd Zoécskával (Britain Star's Disney World) léptünk ringbe és fiatal osztályban HPJ címet szereztünk. Ezzel kicsi Zozó Hungária Junior Champion!
Ezután Millával jöttünk (Hanna's Golden Princess Agile Amelie) és nagyon erős mezőnyben kitűnő minősítést szereztünk.
Ági Junior handlingben Axl-el, a huskyval indult, de Dorota Witkowska, specialista bírónő, egy izgő-mozgó huskyval nem tartotta érdemesnek a legjobb háromba kerülésre.

VASÁRNAP
A mai nappal véget ért Kiss Hannával való kapcsolatom, nem vezetem fel többet a kutyáit. Sem a Hugomat, sem pedig engem, nem tart elég jónak ahoz, hogy felvezessük a kutyáit. Hát ez van, tart elég jónak minket más.
A mai nap eredményei:
- Zoé (Britain Star's Disney World) - HPJ, Best Junior
- Boó (Pearl Of Golden-Hill Ampelos) - munka osztály: CAC

Ági Junior handlingben Ego-val, Mystic Moonlight Black Hypnose, sheltievel indult, de szűkítésbe nem került. Este Anyu és Apu értünk jöttek és haza vittük Ego-t, akit Reina otthon kitörő örömmel fogadott. Egész este együtt voltak és játszottak, illetve együtt aludtak. Csak annyi időre lehetett őket elszakítani, hogy Reinát megfürdesssem a másnapi kiállításra. Ego kifejezetten díjazta, hogy a koszos Reina-malacka helyett egy PlushPuppy illatú, habos-babos királylányt kapott vissza. Köszönjük Andris és Anita bizalmat, hogy Ego nálunk lehetett.

HÉTFŐ
Három ring között ingáztam egész délelőtt. Az egyik a Hungária Collie Sheltie Corgi Klub klubkiállításának ringje, a másik a Hungária Retriever Klub kiállításáé, a harmadik pedig a Szetter Klubé.
Reinát Ági vezette fel, nagyon tetszett, Luis Catalan bíróúrnak, de a ringbéli viselkedése miatt csak Nagyon jót kapott.
Ezek a mai nap eredményei:
A szettereket Czekes Loránd bírálta Romániából. A retriever kanokat Eddie Webster (Benjcroft kennel) Skóciából, a szukákat pedig Anne Woodcock (Stanroph kennel) Angliából.
- Zoé (Britain Star's Disney World) - HPJ, Fiatal Klubgyőztes 2010, Best Junior, Junior BEST IN SHOW 3.
- Boó (Pearl Of Golden-Hill Ampelos) - munka osztály: CAC
- Joker (Pearl Of Golden-Hill Cheyenne) - fiatal osztály: Kitűnő 2.
Ági a HCSCK Klubkiállításán a harmadik legjobb junior handler lett Silver Dream Aussie's Paloma Picasso "Ízisz"-el. A HRK Klubkiállításán pedig a legjobb Junior handler volt Pearl Of Golden-Hill Aisa "Szöszi"-vel.

Köszönöm ezt a csodás hétvégét mindazoknak, akik méltónak tartottak imádott kutyájuk felvezetésére. Azoknak akik egy mosolyal vagy bíztató szóval bearanyozták a hétvégét. Köszönet minden retrieveresnek, hogy segítségemre vannak a tanulásban, hogy egyszer belőlem is kiváló kutyás, handler, tenyésztő és/vagy küllembíró váljon.
Külön köszönet Julcsinak, amiért a hétköznapokban sem hagyja, hogy elvesszek és tartja bennem a lelket minden csalódás után!

Köszönjük Apunak és Anyunak, hogy folyamatosan hoznak viszek minket hétvégéről hétvégére a kiállításokra!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az utóbbi 5 hétvégét kiállításon töltöttük, mostmár kicsit fáradtak vagyunk.
A következő kiállításaink a nyár folyamán valószínűleg: MKSZ CAC (június 5.), ?? Pécs CACIB (június 13.) ??, Budapest OMSE CAC (június 19.), Szombathely CACIB (július 17-18.), Debrecen Éjszakai CAC (június 24.), Kaposvár Vadászkutya CAC (augusztus 1.), Devecser Pásztorkutya CAC (augusztus 20.), Debrecen CACIB (augusztus 28-29.)

A bejegyzés trackback címe:

https://ancsaida.blog.hu/api/trackback/id/tr662034315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása