Derby olyan MKSZ-esen

 2010.11.19. 17:02

Reménykedtem, hogy ma azért nyerünk valami nagyot, valami szépet.. A szép meg volt, de a nagy... háát... Mindent összevetve jó kis nap volt ez. Köszönöm a segítséget a kutyakozmetikusunknak, amiért ilyen gyönyörű lett Winnie és Reina, a kis segédeimnek, az álompárnak, Gergőcinek és Ágiácak. Illetve Adicának azt, hogy nem adta fel a reményt, hogy Wincsiből is lehet igazi kis showgirl. :D

Egy kis elemzés a mai bírálatokról:

 - Silver Dream Black Hollywood "WINNIE": Kit.1, CAC, BOB

Meglepődtem, mi több megdöbbentem azon amit művelt ma. Egyszerűen hihetetlen ez a nőszemély. Most, hogy Sophie nincs már, úgy érezte át kell vennie a helyét legalábbis a rinben. Most ő volt a nyílt osztályos collie szuka akit mindenki csodált. Volt is mit csodálni rajta. Száguldott a ringen mint egy Ferrari és hopp füle fönn. :D Ez még a komáromi szerepléstől is jobb volt.

 - HJCh Silver Dream Morning Light "REINA": Kit.1, CAC, Derby Győztes, BOB

Megint, mint mindig. Fut, ha mondom, áll, ha beállítom. Cicanyuszi első növendék osztályos szereplése volt Büszke vagyok rá.

 - Unjedy Mr White "HARRY": Kit.1, HPJ, Derby Győztes, BOB

Reggel "átvettem", rendes kisfú volt egész nap. Ági Anyja büszke lehet a kisfiára. Ügyes, okos és szép is. Egy a BIS ringen történt incidenst kivéve zökkenő mentes volt a napunk. Ő máskor is bevállalnám, még így is.

 - Bacardi from Springer Nest "MERLIN": Kit.1, CAC

Merlin a csodás, Merlin a varázslatos, Merlin az elűvölő.
Mit is mondjak... ő a kedvenc springim. Az óriás bébi. Ez a kutya valami hihetetlen, egy álom. A bírónéni szerint túl nagy és mit gondolnak majd a kedves bírótársai, ha majd a BIS körben beáll az angol szetter mellé. Erre az én válaszom: Semmit, mert nem fog beállni az angol szetter mellé, ugyanis nem egy fajtacsoportban vannak.

Éssssss... a mai nappal végleg véget ért a Junior handleres pályafutásom, nincs több "az MKSZ-nél még lehet Jh-zni, ezért megyek MKSZ-re" kifogás, nincs több "potyán" szerzett Jh serleg, nincs több izgulás a verseny miatt. Vége. De jó volt, büszke vagyok magamra. Ügyes voltam és azt hiszem némi tehetségnek nevezhető izé is szorult belém (bizonyítja a sok serlegem is, asszem...).
Köszönöm Merlinke, hogy ilyen szuper társ voltál az utolsó versenyemen.
Eredményünk:
BEST JUNIOR HANDLER

Képek majd később... Illetve még egy-két kis rövid sztorival megspékelem a bejegyzést.

A bejegyzés trackback címe:

https://ancsaida.blog.hu/api/trackback/id/tr12459675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása