Kérdéses volt, hogy megyek-e. De mostmár tudom, hogy kár lett volna kihagyni.
Talán sokan tudjátok rólam, hogy szeretek fotózni, erre a pályára is készülök és remélem egyszer profi fotós lehetek. Mostanában meg is kaptam a kellő megerősítést arra, hogy van bennem fantázia, még akár be is jöhet és fotós lehetek.
Visszatérve a kiállításra, Nóriékkal és Bogival inultunk útnak és reménykedtünk, hogy különleges kutyáinkal nyerünk valamit. Amikor kézhez kaptuk a katalógusokat már megbántam, hogy nem neveztem be Reinát, természetesen nem volt sheltie fiatal szuka. Bogival még így is láttunk reményt Szörpi Fajtagyőztes címére, hiszen a Champion osztályos szuka ellen már egyszer nyertünk. De ez a remény elszált mikor egy tökéletes egyéni bírálat után, Szörpi szó szerint a ring közepére rakott egy "szeretet csomagot". Nem baj, maradt még remény a Junior Best In Show-ra.
Még Szörpös előtt bírálták a kedvenc fajtámat, a colliet, ahol az eredménnyel teljesen elégedett voltam a Fajtagyőztes a csuda bájos, édes és szépséges Jagger volt.
Következett a a várva-várt program: a Best In Show. Itt Mr.Bájos, azaz Jagger Best Of Group és reserve Best In Show címeket nyert. De ami számomra még ennél is fontosabb:

Silver Dream Aussie's Red Surprise "SZÖRPI"
JUNIOR BEST IN SHOW
címet nyert!
A ringben tökéletesen viselkedett minden rezdülésemre azonnal reagált, a nagyjábó 15-20 perces bírálatot végig állta é végig futott.

A Best In Show után a Muzslai házaspárnak és Gecsei Gabinak fotóztam kutyáikat, Brandont és Jaggert. A képek hamarosan láthatóak lesznek.

Este hazafelé még Bogival is fotóztunk egyet, egy csepeli szökőkút előtt:

Köszönöm ezt a csodás napot a legfőképpen Králl Nórinak és családjának, illetve Wiechner Boginak.

A bejegyzés trackback címe:

https://ancsaida.blog.hu/api/trackback/id/tr992238700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása