Budapest OMSE CAC

 2010.06.20. 21:01

Sokan rémisztgettek emiatt a kiállítás miatt, ugyanis tavaly állítólag rémesen meleg volt, rossz volt a szervezettség és kicsi a helyszín is, fák és árnyékos hely nélkül.
Hát ez idén sem volt máshogy. Meleg volt, nagyon, egész nap a napon voltam, úgyhogy egy kis napszúrást kaptam illetve elég csúnyán le is égtem.
Sofy úgy látszik emlékezett a tavalyi évre, ez a helyszín már akkor sem volt a kedvence és olyat tett amit eddigi közös munkánk során soha. Megmakacsolta magát és nem akart velem jönni. A gazdáját akarta, Adrit, így végül ő vezette fel. Nyílt osztályban CAC címet kaptak, így Sofykám teljesítette a Hungária Champion feltételeit!

Ma életemben először vezettem fel angol bulldogot, Marble Arch Drive Me Crazy alias Pizsit. Hogy miért Pizsi? Mert hófehér és olyan mintha pizsamában lenne egész állónap. Pizsike nagyon ügyes volt és Zsargal gyorstalpaló bulldoghandler képzésének köszönhetően a felfezetéssel sem volt gond. Pizsivel a tesóink mögött Nagyon ígéretes 2. minősést kaptunk szép bírálattal. Az első Pizsike tesója, Bézs lett, kishugom felvezetésében. A Kölyök BIS-ben én vezettem fel Bézst, mivel a hugomra nem nagyon akart hallgatni. Sajnos semmit sem értünk el, de azért nagyon ügyes volt.

Béres Gyöngyi, lánya, Zsófi, hiányában, újfent mi segítettünk a felvezetésben.
 - Spohie's Pearl Guns'N'Roses "Axl" - HPJ, Best Junior, Fajtagyőztes
 - Sophie's Pearl Kissed By A Rose "Rozi" - HPJ
 - PetrezselyemProjekt Dive In Your Life "Ariel" - Kitűnő 1. (Ági vezette fel)
 - Sophie's Pearl Something Beautiful Remains "Narnia" - Kitűnő 2, resCAC
A BIS-ben elindultunk kutyapárban is Axlel és Rozival, de sajnos helyezve nem lettünk.

Egy nem túl eredményes, de vicces napon vagyunk túl, elhagyott kocsikulcsal, ivartalanított veterán kutyával, fura bíróbácsival, fura brálatokkal és még furább, de cuki bulldogokkal, akik a nagy meleg ellenére túlélték a napot.

A bejegyzés trackback címe:

https://ancsaida.blog.hu/api/trackback/id/tr742096460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása