Egy kicsit elmaradtam a blog írással... de hát eseménydúsan telnek a heteim...

Most csak az eredményeket és a fontosabb mozzanatokat írok. Nem emlékszem a nap kissebb eseményeire, nagyon mámoros még mindíg ez a kiállítás.
Hárman 4 kutyával (1 aussie, 1 husky, 2 whippet) indultunk útnak. Természetesen az eső egésznap zuhogott... miért is ne... végülis vicces dolog a vizes fűben rohangászni.

A délelőtt folyamán nagyon szép eredményeket szedtünk össze, az osztály bírálatokon és a legtöbb összevetésen én vezettem fel a kutyukat, íme az eredményeink:
- Silver Dream Aussie's Red Surprise "Szörpi", aussie, fiatal, szuka: Kitűnő1, HPJ, Fajtagyőztes! Szöpös ezzel Hungária Junior Champion!
- Sophie's Pearl Guns'N'Roses "Axl", husky, fiatal, kan: Kitűnő 1, HPJ, Fajtagyőztes
- PetrezsejemProjekt Dive In Your Life "Ariel", whippet, növendék, szuka: Kitűnő 1, CAC, Fajtagyőztes (Arielt a Fajtagyőztes összevetésen gazdija, Béres Gyöngyi vezette fel)
- Sophie's Pearl Something Beautiful Remains "Narnia", whippet, nyílt, szuka: Kitűnő 1, CAC

A délutáni Best In Show program, hát, pedig, hogy is mondjam... meg eredményesebben telt.
Szörpi 11 hónaposan BEST IN GROUP lett, nagyon erős konkurenciából. Nagyon büszke vagyok a kiscsajra.
Alx 1 évesen szintén BEST IN GROUP címet nyert, itt esélyeinek javítása céljából gazdája, Győngyi vezette fel. Hiszen ismerve a bírókat, "velem" mégegyszer csoportot nem nyerettek volna.
Ariellel sajnos nem nyertünk semmit. Csak úgy mint a Junior BIS-ben. Itt Szörpi sem került be a szűkítésbe. Axl viszont az 5. Fajtacsoportból tovább jutott a Junior BIS szűkítésébe, így nem hivatalosan Junior Best In Group-ot nyert.

Majd jött a Best In Show... Gyöngyivel együtt áltunk a BIS ring mellett, és az esélytelenek nyugalmával vártuk, hogy beszólítsanak minket. Bíróbácsi megnézi, megfuttatja, majd megint megnézi és dönt... 3. helyezett a magyar vizsla... hmm oké mi kiestünk... de akkor... Bíróbácsi Axl-re néz és bejelentik a 2. helyezett azaz reserve BEST IN SHOW a szibériai husky! Te jó ég!!!! AXL BIS 2!!! Gyöngyi helyből másfél méter magasat ugrott, Axl pedig hangosan örült sikerének. Ezekután végképp éreztem Szörpivel sajnos BIS-t nem nyerünk. Igazam lett, a fekete-ezüst törpe snaci nyerte.

Csodás nap volt! Köszönöm GYÖNGYI és Bogi!

A bejegyzés trackback címe:

https://ancsaida.blog.hu/api/trackback/id/tr992034290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása