A Hugom osztályfőnöke, Anikó néni, szombaton férjhez ment és meghívta az osztályát és a családjaikat az esketésre. Délután 3 körül érketzünk a mennyasszonyos házhoz és ott nagyon kedvesen, szeretettel fogadtak minket. Tényleg örültek a jövetelünknek.
Oda adtuk Anikónak és a párjának, Zsoltnak nászajándékba szánt ajándékot. Az az öröm és meghatottság amit viszont láttunk minden pénz és fáradságot megért! Ancsi néni ruhája gyönyörű volt. Az esküvő 5 órakkor kezdődött a rövid, de
Röviden ennyi...

Salgótarján CAC......
Hát... Salgótarján... Ez egy jó kiállítás volt összegégében. Ismét a szüleimmel mentünk és Reina volt nevezve.

De nézzük a részleteket:
Reggel indulás: nem hiányzott semmi, sem oltási, sem visszaigazolás, sem a fényképező (akkuja feltöltve), sem semmi más. Szinte hihetetlen és még Reina sem hányt az úton. Úgylátszik kezdi megszokni a csomagtartóban (+ a boxban) való utazást.
Megérkezés: hát a parkolás... idén itt volt eddig a legjobb. Felkészülten várták a kiállítókat, pörögtek a dolgok, nem volt fennakadás.
A ring mellett bőven volt hely, természetesen megint a leghátsó ringet kaptuk ki. :-D
A bírálat szakszerű és gyors volt. Teljesen igaza volt a bró úrnak amikor azt mondta, hogy a Reinácskának nincs szóre, ezért "csak" a HPJ-t adja ki, (mivel egyetlen sheltie volt) a Fajtagyőztest nem és kéri, hogy a Junior BIS-be se vigyem be. Mit csináljak igaza van, de hát mi a HPJ-ért jöttünk és büszkék vagyunk a Kicsilányra! :-)
A whippeteknél összevetésben segítettem, így felvezethettem Petrezselyem Projekt Free Tibet "Tara"-t, aki sajnos nem érezte jól magát velem (először volt idegen kézben),
Illetve alkalmam nyílt gyakorolni 2 whippettel és 1 huskyval, Ariellel, Narnia-val és Axl-el. Unokahúgom, Noémi, Ariellel indult a Gyerek-Kutya párok versenyén, és megosztott 4. helyen végzett!
Hugom, Ági, Axl-lel indult Junior handling-ben és 2. helyezést értek el!
Nagyon ügyesek voltatok csajszikák!! :-)

 

 

 

Folytatás szombaton Budakeszin a Pointer Klubkiállításon és vasárnap Hódmezővásárhelyen!

A bejegyzés trackback címe:

https://ancsaida.blog.hu/api/trackback/id/tr571991019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzsuli 2010.05.13. 12:41:17

Nekem mindig szimpatikus ha a bíró úgy érzi súlya van a döntésének és nem csak kioszt mindent amit lehet aztán kalap kabát... Reinácskának lehet, hogy a következő szezon lesz az igazi, de akkor nagyon :)Nekem ezen a képen is nagyon tetszik, olyan helyes pofija van!
(Ki bírált?)

AncsAida 2010.05.13. 16:37:34

@dzsuli: P. Szabó Béla bírált. Sokan mondták, hogy nagy jövő áll a kiscsaj előtt. Csak ki kell várni, hogy kifejlődjön, megérjen. Lásd a bátyuskáját... Merlint.
süti beállítások módosítása